Thursday, 7 July 2016

Jejalan dgn bestie

Today 7/7/16 | Khamis..
Hikhik.. kerana boring satu hal... aku terpaksa membawa diri ke mydin.. alahai tak de lah, aku nie tolong kakak beli barang kat mydin je..
Padahal pagi tu, ada je guest.. tapi mood raya rumah kawan lagi menebal..
Ahaaa.. disebabkan rindu yang menebal, aku drive jugak ke rumah aisya.. buat apa? Kan ziarah menziarahi amalan mulia..
Oh, lepas tu, aku bawak pulak aisya tu ke rumah annisah.. dalam keadaan jalanjalan agak sesak.. kita layan je.. kata orang.. pandu cermat jiwa selamat.. biar perlahan asal selamat.
Bila sampai umah annisah tu, kita selfie dan berboraklah cikit2.. seronok.. sampaikan i letih dah nak gelak.. huhu
Nah, annissah belanja pic sekeping dua.. hikhik..



duhai hati

tentang hati hati yang bahagia renovate hati tanda hati lalai hati-hati, hati hati mati

TB SHOW