Monday, 13 February 2017

First class or first class?











Salam Sejahtera !

Yahaha, 13/02/17 merupakan hari pertama kuliah berlangsung.. Semua nya berlangsung secara terkawal.. Alhamdulillah.

Yaphai, sebelum kelas kita breakfast dulu.. Ye laa, kenapa tak nya, lapar oii, nak struggle 3jam kelas kot.

Lahai, rupanya kami sampai awai, ye kami tunggu lah turn kami . Hikhik..

Lepas kelas makan lagi, then kami terus ke kampus lama.. Uish, uish jalan clear.. Jom bergambar, ye nikmati kit masa lapang, lepas ni mungkin dah susah, sebab mungkin masing2 busy kot. Lahha kita solat zohor.. Then cari kelas...

Woi, kami reunion bebudak yang dapat iv temput hari...

Yak eh, cakap tahniah kat kitaorang.. Mungkin dy excited dpt jumpa balik kot..

Done..done... Punya excited.. Rupanya lecturer xdatang.. Kawan aku cakap, at least kami kenal bangunan..

Hari ni kelas padat kit, kelas ketiga lak, yahha, budak ni sporting giler dgn aku.. Nak panggil mek lagi katku. Tapi aku okei jer~

Sebab cara dia sebut tu, memang ibdah giler kot, tenang shja..

Orang kata, kalau nak panggil orang tu, panggillah dengan nama yang yang disukai..
Hihi.. Suka ..suka..

Then.. Aku berjalan pulang dgn gembira.. Hampir sehari berjalan..

Sekian..

Simple My


Sunday, 12 February 2017

Minggu Dinamis Siswazah

Salam...

Sejak akhir-akhir ni, saya busy kit, ye laa ada minggu dinamik..

Best oi, orang kata " tak kenal maka tak cinta" hihi..

Alahai, pagi tu, kita join lambat, sebab ada perjumpaan fakulti sains kemanusiaan..

Ldk Yes @ No.. kami bina bangunan tinggi menggunakan kertas.. Lepas tu fasilitator suruh kami baling botol dekat bagunan ..

Ada peserta yang baling ada yang tak..

Motif nya.. Kekadang bila kita terima arahan , kita kena tapia dahulu arahan dahulu samaada memberi impak positif atau negatif..

Taklimat.. Tentang dinamik..  Kenali & kenali dengan baik..

Dinamik style.. Hoho, kami bersenam, tarian..

Minda yang cergas datang dari Badan sihat..

Latihan youth night khar.. Waw, latihan makes perfect..

Malam tu ok ok je..  Kita akan dapat hasil atas hasil usaha kita 😁🔰

Selain itu, ada ekplorasi..  Yes, kami bagai mak ayah kakak abang yang harugi rintangan bersama.. Wow, best giler kot..

Ngenge! Orang kata kalau nak kenal orang, cuba lah travel dengan dia.. Pergh, best woi, pelbagai ragam manusia dapat kita jumpa, tapi yang best si nakal ni yang berjaya membuka hati kami semua.. Hoho~

Raptai penutup, kami keletihan ...diakhiri dengan
Perasmian serta pembahagiaan hadiah..

Sekian..


duhai hati

tentang hati hati yang bahagia renovate hati tanda hati lalai hati-hati, hati hati mati

TB SHOW