Monday, 13 February 2017

First class or first class?











Salam Sejahtera !

Yahaha, 13/02/17 merupakan hari pertama kuliah berlangsung.. Semua nya berlangsung secara terkawal.. Alhamdulillah.

Yaphai, sebelum kelas kita breakfast dulu.. Ye laa, kenapa tak nya, lapar oii, nak struggle 3jam kelas kot.

Lahai, rupanya kami sampai awai, ye kami tunggu lah turn kami . Hikhik..

Lepas kelas makan lagi, then kami terus ke kampus lama.. Uish, uish jalan clear.. Jom bergambar, ye nikmati kit masa lapang, lepas ni mungkin dah susah, sebab mungkin masing2 busy kot. Lahha kita solat zohor.. Then cari kelas...

Woi, kami reunion bebudak yang dapat iv temput hari...

Yak eh, cakap tahniah kat kitaorang.. Mungkin dy excited dpt jumpa balik kot..

Done..done... Punya excited.. Rupanya lecturer xdatang.. Kawan aku cakap, at least kami kenal bangunan..

Hari ni kelas padat kit, kelas ketiga lak, yahha, budak ni sporting giler dgn aku.. Nak panggil mek lagi katku. Tapi aku okei jer~

Sebab cara dia sebut tu, memang ibdah giler kot, tenang shja..

Orang kata, kalau nak panggil orang tu, panggillah dengan nama yang yang disukai..
Hihi.. Suka ..suka..

Then.. Aku berjalan pulang dgn gembira.. Hampir sehari berjalan..

Sekian..

Simple My


duhai hati

tentang hati hati yang bahagia renovate hati tanda hati lalai hati-hati, hati hati mati

TB SHOW